Horizont fiskalna rješenja

Horizont Fiskalna blagajna

Jednostavna, moderna i pouzdana fiskalna blagajna! Isporučivo u roku od samo nekoliko minuta!

Što Vam je potrebno?

Dovoljno je da imate osobno, prijenosno ili tablet računalo, potreban pisač, pristup Internetu i certifikat Porezne uprave izdan u FINI.

Sigurnost, dostupnost i pouzdanost!

Vaši podaci nalaze se na Microsoft Azure platformi i redovito se pohranjuju. Dostupnost od 99,95% garantirana je od strane Microsofta. Programsko rješenje je pouzdano i kontinuirano se unapređuje novim mogućnostima.

Kako naručiti?

Programsko rješenje možete naručiti na način da ispunite polja sa traženim podacima u kontakt formi i pošaljete. Uskoro ćete primiti našu ponudu po kojoj možete izvršiti plaćanje, a naši djelatnici će Vas osobno kontaktirati i pomoći oko pokretanja aplikacije. Također nas možete kontaktirati i putem telefona.

GUMB ZA KONTAKT FORMU
Maloprodajna WEB fiskalna blagajna širokog spektra primjene od uslužnih djelatnosti, trgovine do slobodnih zanimanja.

  • Neovisna o opremi (osobna, prijenosna ili tablet računala), pisač po želji (POS, A4,...)
  • Neovisna o operativnom sustavu (Android, Windows, Linux, iOS, ...)
  • Možete iskoristiti Vašu postojeću opremu
  • Izuzetno jednostavno i logično korištenje
  • Intuitivan dizajn prilagođen ekranima osjetljivim na dodir (touchscreen)

Cijena 749,00 kn (+PDV) - jednokratno za prvih 12 mjeseci, bez ugovorne obveze produljenja. 

U cijenu je uračunat hosting podataka na Microsoft Azure platformi, nove verzije, zakonske izmjene, telefonska i Internet podrška u radnom vremenu, pisane upute u elektroničkom obliku. 

Obnova licence 299,00 kn (+PDV) - sa svim navedenim pogodnostima na novih 12 mjeseci.


Horizont.Client

Maloprodajna WEB fiskalna blagajna namijenjena za složenije maloprodajne sustave povezana sa Horizont.ERP aplikacijama. 

Cijena na upit


Horizont.Fiskal je poslovno rješenje bazirano na najmodernijoj tehnologiji. Neovisno o operativnom sustavu, računalnoj opremi i mjestu poslovanja, omogućava korisnicima maksimalnu fleksibilnost i mobilnost, uz minimalna ili nikakva materijalna ulaganja, čuvajući do sada uložena sredstva u opremu. 

Cilj Horizont platforme je postati oslonac poduzetnicima u dnevnim zadacima, poslovnoj komunikaciji, analizi i izvještavanju. Svojom modularnošću omogućava korisnicima korištenje samo one poslovne funkcije koje im stvarno trebaju u poslovanju.

Tehnologija i dizajn

Horizont.Fiskal je izgrađen pomoću najmodernijih alata, baza podataka i dugogodišnjeg iskustva naših djelatnika. Spojem iskusnih djelatnika sa mladim i kreativnim, postigli smo da naša rješenja sadržajno, tehnološki i vizualno postanu vrh ponude na tržištu. Horizont.Fiskal je skalabilan i modularan, što Vam omogućuje da koristite samo one opcije koje su Vam stvarno potrebne, a istovremeno kako raste Vaše poslovanje tako Vas Horizont može pratiti u Vašim povećanim potrebama.

Cloud computing

Više Vam nisu potrebna skupa ulaganja u računalnu opremu, servis i održavanje, dovoljan Vam je Internet pristup i svi Vaši podaci mogu biti dostupni bilo gdje se Vi nalazili, a održavanje i sigurnost prepustite profesionalcima. Vaši podaci nalaze se na Microsoft Azure serverima.

Kome je Horizont.Fiskal namijenjen?

Horizont.Fiskal je namijenjen poduzetnicima u uslužnim i trgovačkim djelatnostima te slobodnim zanimanjima.


Sadržaj programskog rješenja

Prodaja

Intiutivno i ergonomski prilagođeno sučelje jednostavnog minimalističkog dizajna omogućava korisnicima brzo uvođenje u rad i posebno brz rad u prodaji pomoću šifre, naziva ili barkoda asortimana, pomoću zaslona na dodir ili pomoću tipkovnice i miša. 

Izdavanje računa, obračun smjene, završetak dana, storno računa, unos paragon računa, unos i izmjena pologa, mogućnost plaćanja istog računa sa više načina plaćanja, popust i napomena stavke, popust i napomena na kraju računa i mnoge druge mogućnosti, čine zaokruženu funkciju prodaje.

Dokumenti

Programsko rješenje omogućava osim izdavanja računa i više drugih dokumenata od prijemnog lista, izdatnice, otpremnice, povratnice, rezervacije... 

Broj i vrsta dokumenata ovise o verziji za koju ste se odlučili.

Pregledi

Razni pregledi omogućavaju korisnicima detaljan uvid u poslovne podatke kako bi lakše njima upravljali. 

Pregled dokumenata nudi pregled po vrsti perioda u zadanom periodu sa uvidom u detalje, mogućnost storniranja...

Pregled Zalihe daje točan i detaljan uvid u stanje zaliha po grupama ili asortimanu sa detaljnim uvidom u karticu asortimana.

Matični podaci

Matični podaci su dio programskog rješenja gdje se mogu upisivati podaci o asortimanu (artikli, usluge...), unos i pregled poslovnih partnera, vrste plaćanja, predefiniraju popusti...

Sustav

Sustav je dio u kojem se definiraju korisnici aplikacije sa njihovim pravima i pristupima, upisuju podaci o nositelju licence (pravna osoba), definira poslovni prostor, naplatni uređaji, napomene na ispisu računa, razne obrade poput unosa paragon bloka...

Dodatne mogućnosti

Horizont.Fiskal moguće je u verziji Client povezati sa Horizont.ERP sustavom i istovremeno je moguće upravljanje se velikim brojem maloprodajnih mjesta.

  • WEB Shop – povezivanje sa Vašim WEB Shop aplikacijama
  • Loyalti – omogućeno je praćenje nekoliko Loyalti programa


KONTAKT FORMA

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija