Prodaja licenci

Prodaja licenci

Softver ne može biti "potrošen" i zato je savršeno pogodan za preprodaju. Kupnjom korištenog softvera, ušteda može biti značajna. Kod kupnje softvera od nas štedite 25%-50% u odnosu na nove proizvode, te možete dodatno uštedjeti tako da otkupimo vaš stari softver.

Kako to sve funkcionira? Prvi korak je zatražiti ponudu na jednoj od sljedećih e-mail adresa: info@licencepro.hr, info@quicksupport.hr ili telefonski na +385 91 155 10 01.

Ponudu ćete dobiti najkasnije sljedeći radni dan, te će u e-mail poruci biti kratak opis naše djelatnost sa licencama.

Ono što je veoma bitno napomenuti jest da mi vršimo trading licencama, te ono što prodajemo su samo fizičke licence (naljepnice) bez medija.

Windows licence su OEM te ovisno o ponudi Windows licence su brendirane Lenovo, HP ili Dell. To ne znači da licence nisu valjane, te ne znači niti da će sam operativni sustav imati logotip od navedenog proizvođača. Svaka licenca podržava 32 bit i 64 bit arhitekturu. Office licence su uglavnom Retail ili FPP.

Po primitku uplate, putem email-a ćete primiti račun i otpremnicu sa serijskim brojevima, a original će biti poslan poštom na Vašu adresu. 

Budući da ne isporučujemo fizičke medije, niže su linkovi na kojima se može izvršiti download softvera:


Microsoft Windows 10

Microsoft Windows 8.1

Microsoft Windows 7 Professional (32bit)

Microsoft Windows 7 Professional (64bit)

Microsoft Office 2016 Home and Business ENG

Microsoft Office 2013 Home and Business ENG

Microsoft Office 2013 Home and Business HR

Microsoft Office 2010 Home and Business Eng

Microsoft Office 2010 Home and Business HR

Microsoft Office 2007 ENG

Microsoft Office 2007 HR

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija